Az énekesnő túl rövidet húzott...

Képek: Amy Winehouse bíróságra ment és megmutatta, mi van a szoknya alatt

Határozottan jobban fest mostanában a tehetséges énekesnő, mint néhány hónappal ezelőtt - A sztár üde külsővel ment a bíróságra, de kitérőt tett egy boltba is, a paparazzók nagy örömére.

Amy szexisen ment a bíróságra - és túl rövid volt a ruhája... képgaléria

2009.03.19 10:10ma.hu

Amy Winehouse szinte semmi sem csinálhat már anélkül, hogy en kövessék kíváncsi lesifotósok minden lépését - Így volt ez a minap is, amikor a sztár édesapja kíséretében igyekezett a bíróságra.

Amy-nek ugyanis szeptemberben történt verekedése miatt meg kellett jelennie egy meghallgatáson. Nézelődött azonban egy kicsit a belvárosban is.

Amy-nek is feltűnt: kissé lenge a ruha

Meg kell adni, a korábbiakhoz képest meghökkentő volt a külseje: csinos frizurával, nőies, virágos, mélyen dekoltált ruhában pompázott, kissé talán túl rövidben is. Mellei pedig majd' kibuggyantak ruciból.

Winehouse nem tudott ellenállni egy csalogató kirakatnak, és betért cipőt próbálni: leülni nem akart a gyors művelethez, inkább állva vette fel a lábbelit. Csupán azt felejtette el, hogy rövid a szoknyája...

A fotók tanúsága szerint igen apró bugyogót viselhetett, mert így aztán teljes belátás nyílt a falatnyi ruha alá...S hozzá ez a bájos, ártatlan tekintet. A férje bánthatja, hogy újabban a válás mellett voksolt...

A bíróság előtt persze hatalmas csődület és fotósok tömkelege várta az érkező sztárt, aki szemmel láthatóan élvezte a figyelmet - rég láttuk ilyen mosolygósnak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.