Pucér mellekkel szórakozik Winehouse

Pikáns képek: Amy-t nem zavarja, ha cicijét bámulják játék közben!

Egyre meglepőbb a vakációról már haza készülő Amy Winehouse viselkedése a strandon - Az énekesnő a minap játszani ült le idegenek közé, méghozzá melltartó nélkül.

Amy Winehouse pucér mellekkel játszott a strandon képgaléria

2009.01.30 10:00ma.hu

Nem szűnik az Amy Winehouse-ról készült topless képek sorozata, mióta a súlyos drog-és alkoholfüggőségből gyógyulgató sztár St. Lucián nyaral.

Amy-t szemmel láthatóan nem zavarja a közönség a pihenésben, családja és barátai körében legszívesebben monokiniben múlatja a napot a parton.

Amy kibékülne a férjével?

Készültek már róla flörtölős, kézenállós képek, de a legutóbbi fotók ismét okot adnak a kérdésre, minden rendben van-e az énekesnőnél...

Amy ugyanis a minap ismeretlenekhez csatlakozott szókirakót játszani, tette mindezt úgy, hogy nem volt rajta semmi, csak egy laza kis bikinialsó...

A hölgyet, aki mellé leült, mindenesetre nem zavarta a látvány, úgy tűnik, a többi lányt sem. Kérdés, hogy a zavarbaejtő jelenet közepette ki tudott a játékra koncentrálni.

A sztár egyébként a legújabb hírek szerint - bár St. Lucián már hírbe hozták egy Joshua Bowman nevű, színésznek készülő fiúval, akivel nyíltan flörtölt -, azt tervezi, hogy helyrehozza házasságát még mindig drogfüggő férjével.

Nagyon úgy tűnik, Blake Fielder-Civil mély nyomokat hagyott az énekesnőben - Amy néhány hete még határozottan tagadta, hogy újrakezdené a kapcsolatot a párjával...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.