Elcsavarta a sztár fejét a rögbis!

Képek - Ez már valami: Amy Winehouse szerenádot adott új pasijának!

Mintha kicserélték volna Amy Winehouse-t - A botrányhős énekesnőről egyre pozitívabb hírek jönnek. Talán a legígéretesebb, hogy drogos férjét lecserélte egy szemrevaló sportolóra, akinek már dalt is írt!

Amy szerenádot adott - zongorázott a hotel bárjában képgaléria

2009.01.09 11:43ma.hu

Meghökkentő változás - Olyan képek születtek Saint Lucia-i nyaralásán Amy Winehouse-ról az utóbbi napokban, amilyenek már nagyon régóta nem.

Az énekesnő, aki a magánéletét és egészségét illetően meglehetősen rossz évet tudhat maga mögött, valósággal kivirult!

Amy még nincs 26 éves, de tavaly olyan borzalmas állapotba került drog- és alkoholproblémái miatt, hogy édesapja orvostól orvosig cipelte, távolban élő anyja pedig lánya halálhírétől rettegett.

A doktorok valóban nem titkolták, hogy ha Winehouse ilyen úton halad tovább, ne számítson semmi jóra: ha legközelebb túladagolja magát, elbúcsúzhat az életétől.

Amy új szerelmével, Joshua-val

Úgy látszik, ha nem is azonnal, de hatott az intelem Amy-re, hiszen a legutóbbi elvonókúra után döntő lépésre szánta el magát: faképnél hagyta még mindig drogfüggő férjét, Blake-et.

A férfi utólag egy interjúban be is ismerte: ő szoktatta rá sikeres nejét a szerekre, melynek következtében Amy egyre lejjebb csúszott...

Winehouse azonban nemcsak kezdi összeszedni magát, de újra szerelmes is: a Karib-szigetekre már családjával, barátaival és egy fiatalemberrel utazott, bizonyos Joshua Bowman-nel, aki korábban rögbijátékos volt, most pedig a színészettel ismerkedik.

Amy és új párja annyira egymásba gabalyodtak, hogy Winehouse szerenádot is adott egyik este a fiúnak, amikor leült a hotel bárzongorájához. A bárban nagyjából harmincan hallgatták az énekesnőt.

"Az előadás után Amy felpattant, Josh nyakába ugrott és összecsókolta! - mesélte egy jelenlevő vendég a Daily Mail-nek. - A hangja valóban varázslatos volt. Mindenki magánkívül volt, hogy élőben hallhatja. Végül több dalt is elénekelt, és látszott, mennyire jól érzi magát."

"Josh-nak is nagyon tetszett Amy produkciója; Miután Winehouse abbahagyta az éneklést, csendesen kivonultak a teraszra romantikázni" - árulta el a vendég a lapnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.