Botránnyal indul az év: vajon igaz lesz a jóslat?

James kettős halált jósol! Amy Winehouse 2010-ben már nem lesz velünk?

Úgy tűnik, megvan 2009 első botránya. Alex James ugyanis azt jósolja, 2010-ben már nem lesz velünk Amy Winehouse és Pete Doherty.

2009.01.06 20:00ma.hu
Pete Doherty sem kíméli magát!

A Blur együttes énekese szerint a britek női illetve férfi fő botrányhősei olyan önpusztítót életet élnek, amelynek köszönhetően két éven belül távozni fognak az élők sorából. James szerint sem az énekesnő, sem pedig a zenész nem éli meg 2010-et, ha így folytatják. - írja a Stop.
 
A túlélésre csak akkor van esélyük, ha sürgősen elfogadják a feléjük nyújtott, segíteni szándékozó kezeket, és gyökeresen megváltozatják életvitelüket, felhagyván az önpusztítással. 

Winehouse-t ugyanis, mint azt korábban írtuk, 2008-ban saját otthonában ápolták több alkalommal is drogtúladagolás miatt, illetve, a legfőképp ebből fakadó szövődményekkel, mint például súlyos tüdőgyulladással. Leghíresebb dala sem véletlenül a "Rehab" címet viseli. 

Amy heti 3500 fontot költött arra, hogy sikerüljön leszoknia a drogokról. Winehouse állítólag tudja, mennyire önpusztító életet él, leginkább attól tart az énekesnő, hogy szervezete nem bírja a gyilkos tempót...

Pete Doherty-ről is több alkalommal érkezett negatív hír. A The Libertines és a Babyshambles együttes frontemberét 2008-ban a Sziget Fesztiválon is láthattuk. 

Kate Moss partnere március 12-én tölti be a harmincadikat. Amit talán még James jóslatai alapján is biztosan megélhet

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.