A Tottenham hat millió fontot kínált a támadóért

A West Ham nem adja a Tottenhamnek Bellamyt

Az anyagi gondokkal küzdő West Ham United labdarúgócsapata sajtóértesülések szerint nem fogadta el a szintén az angol Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur ajánlatát walesi csatára, Craig Bellamy megvételére.

2008.12.25 14:12MTI

A Tottenham a napokban hat millió fontot kínált a nehéz természetű támadóért, ám a Sky Sports értesülései szerint a West Ham vezetői nemet mondtak a városi riválisnak. A West Ham elöljáróinak lépése kissé meglepő, hiszen a klub izlandi tulajdonosának komoly anyagi problémái miatt nagy szükségük lenne a pénzre.

A Hotspur a walesi válogatott futballistával szerette volna enyhíteni csatárgondjait, ugyanis az UEFA Kupában érdekelt együttesnek jelenleg három igazi támadója van, ám közülük Roman Pavljucsenko nem játszhat a nemzetközi porondon, míg Frazier Campbell csak kölcsönben szerepel a gárdánál. A bajnokságban jelenleg mindkét csapat a tabella második felében tanyázik: a Tottenham 16., a West Ham pedig 17. egyaránt 19-19 ponttal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.