Az énekesnő ellen fogják fordítani!

Előkerült egy bizonyíték Amy Winehouse ellen!

Amy Winehouse férje körmönfont tervet szövöget, milyen eszközt is használhatna fel a válási ügyükben. Ekkor a fiók mélyén rálelt egy szerelmeslevélre, melyet bizonyítékként fognak felhasználni!

Amy egy bárban zongorázott és nosztalgiázott! képgaléria

2009.01.26 15:30rtlbulvar.hu
Oh Blakey, szeretlek téged!

Ragaszkodnak hozzá, hogy a slágereket Blake ihlette, ezért 10 millió font (3 milliárd forint) illeti. A hat oldalas levélben a 25 éves Amy, férje iránti érzelmeiről írt. A legszebb teremtménynek nevezi, amit valaha látott a Földön. 

- " Csípem magamat, miközben arra gondolok, hogy csíplek téged, babám. Úgy vágyom megcsókolni a bőrödet ."- írta a levélben. " Te báj és felség vagy, az ajkaid, mint királyi párnák, oly édesek. Te egy igazi férfi vagy, akiért mindig is imádkoztam. Te az én csodafiúm vagy ."- folytatta a szívhez szóló irományban. 

Amy írt új fehérneműjéről is, amire csak azért költött 3000 fontot, hogy szíve szerelmének tetszeleghessen benne. A papírt eláztatták Amy forró könnyei, mert miközben írta a levelet, férje a börtönben ült, és csak egy fényképen gyönyörködhetett imádottjában. Azt is leírta, hogy álmában mindig együtt vannak. 

Az énekesnő így folytatta: Örömöt okozol nekem minden nap, mikor felébredek és itt vagy mellettem, és ízlelhetlek és szagolhatlak. Oh Blakey, szeretlek téged! 

Majd elköszönt: 

Feleséged várni fog rád, amíg csak kell. 

Amy célzásokat tett a levélben arra is, hogy kapcsolatuk megihlette, és rengeteg dalszöveget írt a szerelmükről. Sőt, megígérte, egy egész albumot fog szentelni a szeretett férfinak. A levelet a bíróságnak Blake édesanyja, Georgette Civil adta át. 

- " Ebből az egészből egy szó sem igaz. Ha szerette volna a fiamat, nem egy 21 éves kisfiúval hetyegett volna a Karib-szigeteken, míg a fiam börtönben ült." - állította Blake édesanyja. 

Blake Fielder Civil a tavalyi év legnagyobb részét börtönben töltötte, ugyan novemberben szabadult, de decemberben ismét visszaköltözhetett sötét cellájába. Neki egyelőre nem sok beleszólása van az eseményekbe

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.