Az énekesnő nem tudja elengedni szerelmét!

Nem válik! Amy Winehouse-tól nincs menekvés!

Amy Winehouse kijelentette: nem engedi, hogy férje, Blake Fielder-Civil elváljon tőle. A jelenleg St. Lucián üdülő énekesnő nem hajlandó válni, sőt azt állítja még mindig szereti Blake-t!

Amy itt másik pasival enyeleg? Akkor most kit szeret? képgaléria

2009.01.19 18:45ma.hu

Amy a következőket mondta a The Sun című brit bulvárlap érdeklődő riportereinek.
 
- „Még mindig szeretem az én Blake-emet. Nem fogom engedni, hogy elváljon tőlem.” 

Ha ennyire szereti éppen a rács mögött csücsülő urát, akkor miért flörtöl a rugby edzőből színésszé avanzsált szépfiúval, Josh Bowmannal? A válasza valami olyasmi, hogy ugye nem várjuk, hogy rosszul érezze magát, amiért a párja el van zárva tőle?
 
Amy Winehouseról most az is kiderült, hogy saját kiadót indít, ugyanis az énekesnő a jövőben nemcsak zenéléssel, hanem lemezkiadással is foglalkozik majd. 

Amy Winehouse hamarosan elindítja saját kiadóját, a Lioness nevű lemezcéget.

Amy és Blake

A cég elsőként Dionne Bromfield debütáló albumát adja ki, a 13 éves énekesnő Amy rendkívül tehetséges keresztlánya. A popsztár már eddig is rengeteg pénzt áldozott arra, hogy beindítsa a kislány énekesi karrierjét, legutóbb egy négyhetes Los Angeles-i turnét szervezett Dionne-nak, ami 15 ezer fontjába került. 

A kiadó elindítása ennél jóval nagyobb befektetés, Amy első lépésben összesen egymillió fontot költött a Lionessre. Dionne Bromfield hamarosan megjelenő első lemezén Amy több számban is közreműködik, és az X-Factor című brit tehetségkutató tévéműsor sztárjai közül is vállalták néhányan a vendégszereplést a korongon.
 
- "Sok lemezcég szeretett volna szerződtetni, és nem tudtam eldönteni, hová menjek. Rengeteget jelent számomra, hogy Amy engem szemelt ki a lemezcége első előadójának" - nyilatkozta Winehouse keresztlánya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.