Apja nem ül tovább otthon tétlenül, segít!

Megelégelték! Amy Winehouse szülői felügyeletet kapott!

Édesapja úgy döntött, ideje néhány szót váltania lányával. Amy apja, Mitch úgy döntött, nem ül tovább otthon tétlenül, a bulvárlapok címlapját olvasgatva, hanem megpróbál segíteni lányának.

Döbbenet! Amy mindent megtesz az italért! képgaléria

2009.01.16 18:10mellesleg

Ezért fogta magát és elrepült St. Luciára, ahol az extravagáns énekesnő „pihen”. 

A korábban taxisofőrként tevékenykedő Mitch azt nyilatkozta, hogy komolyan aggódik Amy egészségéért, úgyhogy muszáj lesz leülniük és beszélgetniük. 

Mint ismeretes, a kibukott énekesnő meglehetősen széteső produkciót mutat be karibi vakációján, ami elméletileg éppen azt a célt szolgálta volna, hogy összeszedje magát.

Nem tudja lerakni a poharat!

Iszik, veszekszik a vendégekkel és a személyzettel, szóval nem pont úgy tölti a vakációját, ahogy azt egy lazítani igyekvő embertől elvárnánk.
 
Amy románca a minap ért véget Josh Bowmannal, aki a múlt héten ért haza, de azóta már megkapta a válási papírokat is előző férjétől, Blake Fielder-Civiltől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.