Elmúlt az arcáról is a bőrbaj, talán még hízott is

Hoppá! Ha Amy jó kislány lesz, kap egy filmszerepet!

Úgy tűnik, sosem lesz vége Amy Winehouse szabadságának, hiszen az énekesnő már jó ideje a karibi St. Lucia szigetén tartózkodik és a hírek szerint még ott is marad. Minden nap keményen edz, de azért esténként kicsit meghülyül, legalábbis szállodájának többi lakója szerint!

Amy és pasija! Dúl a szerelem! képgaléria

2009.01.15 15:20ma.hu

Mióta Amy komolyan vette a fenyegetést, miszerint eddigi életmódjával nem lesz több szülinapja, láthatóan összekapta magát. Napozik, vidámkodik, átmenetileg összejött egy pasival és most egy filmszerepre gyúr! 

A hírek szerint producerek keresték meg az énekesnőt, hogy felkínáljanak neki szerepet egy hasonló filmben, mint a Veszélyes kölykök, melyben Michelle Pfeiffer nagyot alakított. Amy zenetanárt játszana és természetesen énekelhetne is a filmvásznon. 

- „Wino nagyon örült az ajánlatnak és komolyan vette az elvárásokat is. A producerek ugyanis kijelentették, hogy csak akkor állhat kamera elé, ha egészséges lesz testben és lélekben is. Egy tanár a filmvásznon nem nézhet úgy ki, mint ahogy Amy szokott.” – árulta el az énekesnő egyik munkatársa. 

Hogy mennyire komolyan vette a megbeszélést az énekesnő, mi sem mutatja jobban, hogy tegnapelőtt például kemény és fárasztó tornaórán vett részt. Személyi edzője segítségével gyűrűgyakorlatokkal próbálkozott, és az óra végén lazított és nyújtott, hogy izomzata gyorsan rendbe jöjjön, az eddigi önpusztító élet után.
 
Úgy tűnik, hogy a rendszeres sport jót tesz Amynek, hiszen napközben ez távol tartja a bajtól.

Tornázik és edz, bár részegen!

Míg a nappalok a józanság és az egészség jegyében telnek, az éjszakák már kicsit máshogy sikerednek. Amy ugyanis még mindig szereti az alkoholt, bár tény, hogy jóval kevesebbet nyakal be, mint három hónappal ezelőtt. A sikkes Le Sport Spa vendégei szerint, Winehouse kisasszony „kicsit dilissé” válik, ahogy lemegy a nap. - írja a Kiskegyed.

„Állandóan megfogjuk őt, mikor észrevesszük, hogy a székek mögött kúszik a bárpult felé, hogy kapjon egy kis italt.” – mesélte az egyik vendég.
 
- „Megragadja a vendégek italait és máris lelép, mint egy diót gyűjtögető mókus. Olyan, mint egy gyerek, aki figyelemre vágyik. Mezítláb és bikiniben jön vacsorázni, ha a kívánt viselet alkalmi ruha. Amikor már mindenki aludni szeretne, félpucéron kiül az erkélyére és énekelni kezd. Szerintem nem teljesen normális!” – méltatlankodott egy másik szállodalakó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.