"A szenvedélyeimnek élek, és kész"

Elképesztő - Amy Winehouse-t a gimiből is drog miatt tanácsolták el!

Ki hitte volna? Amy Winehouse nem rejtette véka alá rossz szokásait - Elárulta, hogy sajnos a szenvedélyeinek él, és már a középiskolában is gondok voltak vele!

Amy Winehouse pucéran lábadozik a tengeren képgaléria

2009.02.27 11:25rtlbulvar.hu

„Megpróbáltak rávenni, hogy elvonóra menjek, de nemet mondtam” – (no, no, no) énekli Amy Winehouse világhírű slágerében.

A Rehab című dal azonnal sztárt faragott a brit énekesnőből, ő azonban nem tudta megszokni a reflektorfénnyel járó nyomást. "Én a szenvedélyeimnek élek. Ez van" – tette hozzá az énekesnő.

Amy és a férje, Blake: ő is hozzájárult a sztár függőségéhez

A kis Amy Winehouse egy jazzkedvelő család legifjabb sarjaként látta meg a napvilágot.

Taxis édesapja és gyógyszerész anyukája nagyszerű hangja miatt már 10 éves korától zeneiskolába küldte, a folytatást jelentő drámai középiskolából viszont eltanácsolták drogfogyasztás miatt.

- Egy időben rengeteget ittam. Az összes kapcsolatomat felrúgtam, és az egyik önpusztító dolgot műveltem a másik után. Csak az érdekelt, hogy jól érezzem magam. Igazából a sárga földig leittam magam. Amit az újságok írnak rólam, abban nagyon sok a hazugság ezt nagyon igazságtalannak érzem - mesélte Winehouse.

A karrier mégis beindult. A botrányhajhász újságírók azonban nem maradtak hír nélkül.

Amy 40 szál cigarettát szív el egy nap, hogy érces hangját megőrizze. Sanjos azonban nem a nikotin az egyetlen szenvedélye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.