Ismét kórházban az énekesnő!

Képek - Eszméletlenül vitte el a mentő! Amy Winehouse újra összeesett

Hosszú ideje St. Lucia szigetén tartózkodik a tehetséges énekesnő, s már úgy tűnt, sikeresen veszi fel a harcot alkohol- és drogfüggőségével - A napokban azonban újra ájultan esett össze!

Amy és Joshua Bowman a tengerparton! képgaléria

2009.02.18 18:55ma.hu

Ismét droghoz jutott az énekesnő, vagy más baj történt? - Amy Winehouse-t megint kórházba kellett szállítani: reszketett és nem volt tudatánál, amikor a mentő megérkezett!

Amy két hónapja tartózkodik St. Lucia szigetén, ahonnan mindeddig olyan hírek érkeztek, hogy a sztár a gyógyulás útjára lépett.

A róla készült fotók is arról árulkodnak, hogy jól érezte magát, és még flörtölt is a társaságában levő fiúkkal.

Összeboronálták egy Joshua Bowman nevű, színésznek készülő fiúval. Nem csoda, olyan képek születtek róluk, melyeken a fiatalember ölelkezik Amy-vel. Határozottan úgy festenek, mint akik egy párt alkotnak.

Később azonban Winehouse megszellőztette, hogy nem szeretné feladni házasságát, noha korábban ezt tervezte. Kibékülne a férjével, Blake Fielder-Civil-lel - aki egyébként rászoktatta a drogokra...

Amy-t eltiltották az ivástól is, ám jelentek meg róla igencsak kínos fotók, melyeken az énekesnő megpróbál némi italhoz jutni a sziget egyik bárjában... Lehet, hogy rosszullétét is valami titokban szerzett szer okozta?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.