A rablók elmenekültek

Képek! Betörtek Amy Winehouse londoni lakásába

Betörtek Amy Winehouse brit énekesnő londoni lakásába - jelentette pénteken internetes kiadásában a The Sun.

Képekben Winehouse egyik kiborulása! képgaléria

2009.01.31 11:00MTI

A brit lap értesülései szerint a rablókat észrevették és riasztották a rendőrséget, de a két ismeretlen férfinak sikerült elmenekülnie. A betörés csütörtökön hajnalban történt. A hanyatt-homlok menekülő tettesek a zsákmány egy részét elszórták, de öt gitárt, hangtechnikai berendezéseket és egy lapképernyős tévékészüléket magukkal tudtak vinni. 

A kár 15 ezer font (5 millió forint). Winehouse "teljesen összeomlott", főleg kedves hangszereit gyászolja. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy kedvenc gitárja nem otthon volt, hanem nála - mondta a drogbetegségét a karibi St. Lucia szigeten kúráló énekesnő szóvivője. 

A Grammy-díjas művész a hét végén érkezik vissza Londonba, és a tervek szerint nekifog harmadik albuma elkészítéséhez. Az észak-londoni Camden negyedben lévő lakást éppen előkészítették visszatérésére, amikor a betörők feltörték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.