Csúnyán néztek rá - kiborított mindenkit!

Képek - Ért a kúra?! Ittasan tombolt Amy a repülőn!

Véget ért Amy Winehouse hosszúra nyúlt nyaralása, amely valójában az énekesnő elvonókúráját is szolgálta - Kérdéses, ért-e valamit, hiszen a St. Luciáról hazafelé tartó járaton a sztár ismét botrányt csinált!

Valamelyest jobban fest: Amy Winehouse hazaérkezett képgaléria

2009.03.04 11:20ma.hu

Úgy tűnik, a két hónapos, tengerparti elvonókúra nem volt elegendő Amy Winehouse számára, hogy megszabaduljon káros szenvedélyeitől.

A tehetséges énekesnő St. Lucia szigetén pihent, legtöbbször félmeztelen strandfotóival szembesülhettünk ott-tartózkodása során.

Amy és a férje: Blake válni akar

A minap azonban Amy már a Londonba tartó repülőgépen ült - bár ez enyhe túlzás, hiszen az utasok nem bírtak megmaradni a bevadult sztáról!

Winehouse állítólag teljesen kiborította a jelenlevőket, egész úton fel-le járkált a repülőn, és még üvöltözött is. Nem hagyta pihenni az éjszakai járat utasait.

Egy szemtanú a Daily Mail-nek úgy nyilatkozott, valószínű, hogy az énekesnő ismét alkoholt vett magához, mert botrányos volt a viselkedése. Gyerekes volt és idegesítő.

Amy Winehouse egy ismerőse azonban a lapnak elmondta, véleménye szerint a sztár nem szándékosan bosszantotta az utasokat, csak nagyon ideges volt.

Nemcsak azért, hogy egy utas állítólag egész úton fitymáló tekintettel bámulta, hanem, mert félt a férjével való találkozástól.

Két hónapja nem látta Blake Fielder-Civil-t - A párjától először ő akart elválni, de végül Amy visszalépett. Most Blake sürgeti a válókereset beadását.

Úgy tűnik, Winehouse-nak nagyon nincs ínyére a dolog.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.