Provokatív kép készült az énekesnőről!

Nem semmi! Amy Winehouse egy szál bugyiban futkozott!

Még csak néhány napja tért vissza pihenéséről Amy Winehouse, a lesifotósok máris lecsaptak rá, és otthonában figyelik. a látvány most sem volt semmi! Bugyiban kapták lencsevégre!

Amy nagyon jól érezte magát a nyaraláson, többször nekivetkőzött! képgaléria

2009.03.05 14:30ma.hu
Csak egy bugyi volt rajta!

A botrányos életű énekesnőt londoni házának erkélyén fényképezték le, ahol Amy egy szál bugyiban rohangált. – írja a Blikk

A rajongóknak persze ez nem újdonság, hiszen a sztárt St. Lucián több alkalommal is lefotózták félmeztelenül, mindenét kitette, nem volt szégyenlős! 

Bár most csak hátulról látható a képen, mégis nagy felfordulást okozott vele.

Az énekesnő St. Lucia szigetén pihent, legtöbbször félmeztelen strandfotóival szembesülhettünk ott-tartózkodása során, és nagyon provokatív szituációkban találta magát. 

Mint azt korábban írtuk, Amy Winehouse nyaralásából hazautazva állítólag teljesen kiborította a jelenlevőket a repülőgépen, egész úton fel-le járkált a repülőn, és még üvöltözött is. Nem hagyta pihenni az éjszakai járat utasait. 

Egy szemtanú a Daily Mail-nek úgy nyilatkozott, valószínű, hogy az énekesnő ismét alkoholt vett magához, mert botrányos volt a viselkedése. Amy Winehouse egy ismerőse azonban a lapnak elmondta, véleménye szerint a sztár nem szándékosan bosszantotta az utasokat, csak nagyon ideges volt.

- " Amy teljesen megvadult. Volt a gépen egy pasas, aki végig elég csúnyán nézett rá, és Amynél ez kiverte a biztosítékot. Alapból ideges volt Blake miatt, nem kellett sok hozzá, hogy kiboruljon" - nyilatkozta az ismerős.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.