Hivatalosan is vége!

Képek - "Most már összeszedem magam" - Elvált Amy Winehouse!

Két évet töltöttek együtt - Hol dúlt a szerelem, hol komoly verekedések tarkították Amy Winehouse és férje kapcsolatát, amelynek a jelek szerint most hivatalosan is vége.

Régi szép idők: Amy Winehouse és a férje, Blake képgaléria

2009.07.17 10:40ma.hu

Az aranytorkú énekesnő nemrég még eldönteni sem tudta, el akar-e válni - Végül a dolgot férje kezdeményezte, s válásukat immár hivatalosan is kimondták.

Amikor még minden rendben volt...

A tárgyaláson a hírek zerint sem Amy Winehouse, sem Blake Fielder-Civil nem vett részt.

A válás először az énekesnő fejében fordult meg, később azonban exe volt az, aki neje hűtlenségére hivatkozva indította el a válópert...

Amy Winehouse az utóbbi időben szinte minden idejét az elvonókúrán töltötte, és St. Lucia szigetén pihent.

Ott írta új dalait is, s nem egyszer születtek róla fotók, amint más férfiakkal sétálgat és szemmel láthatóan bizalmas kapcsolatban vannak.

Ez azonban valószínűleg már csak hab volt a tortán. Amy egyébként elismerte, hogy megcsalta a párját.

Amy St. Lucián - flörtölt is...

A sztár és Blake sosem tagadta, hogy szeretik egymást - ám Fielder-Civil azt sem titkolta, hogy ő szoktatta rá az énekesnőt a drogokra.

Amikor Winehouse a sokadik alkalommal került súlyos állapotban kórházba, Blake megtörten vallott erről az egyik bulvárlapnak...

Amy szóvivője a Daily Mirrornak úgy nyilatkozott, az énekesnőt már nem viselik meg a történtek. Hónapok óta nem is találkozott Blake-el.

Állítólag most nagyon eltökélt, hogy összekapja magát - a drogról még mindig nem sikerült teljesen leszoknia.

Az elmúlt hónapokat főként St. Lucián töltötte, ahonnan a közelmúltban tért haza.

Megszabadult a férjétől Amy - de a piától is?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.