Csalódtak az énekesnőben: úgy döntöttek kirúgják!

Képek- Nem bírták tovább! Kidobta a producere Amy Winehouse-t!

Amy Winehouse-t egyszerűen kizárták a projektből! Sajnos az énekesnő közreműködése nélkül jelenik meg a Quincy Jones tiszteletére készülő tribute lemeze, mert hiába vártak rá....

Képekben a botrányos énekesnő! képgaléria

2009.05.27 17:30ma.hu

Amy Winehehouse-t és producerét, Mark Ronsont annak idején Quincy Jones személyesen kereste fel, és kérte meg, hogy készítsenek el egy számot a tiszteletére készülő tribute lemezre. 

Azóta közel egy év telt el, és a kért dalnak se híre, se hamva, ezért a szerkesztők jelezték: nem hajlandóak tovább várni az énekesnőre, kizárták a projektből. – írja a The Daily Mirror.

Rossz állapotban van Amy...

- "A szám nem készült el, Amy pedig nincs itt, hogy befejezzük. Nélküle sajnos nem tudunk mit tenni, nem folytathatjuk a munkát" - nyilatkozta Ronson.
 
- "Quincy Jones a zeneipar egyik leginkább tisztelt személyisége, ezért Amy számára nagy elismerés volt, hogy felkérték erre a munkára. Sajnos az utóbbi hetek eseményei után biztosnak látszott, hogy az énekesnő nem tudja összeszedni magát a közeljövőben, így kénytelenek voltak lemondani róla" - mondta a projektben részt vevő zenész.
 
Az elszakadás különben várható volt, hisz a Grammy-díjas énekesnő múlt hónapban részegen lépett fel St.Lucián, ám a koncert kis híján botrányba fulladt: ez sokaknál betette a kaput! 

- „Legközelebbi barátai közül kettő utazik hozzá, hogy megpróbálja kissé lenyugtatni. Szerintem komoly változás várható, mert az elmúlt hetekben nagyon unatkozott" - reménykedett az énekesnő édesanyja. 

- „Amy tisztában van vele, hogy az italozása tette tönkre a fellépését. A zenekara természetesen frusztrált, de ők sem képesek megállítani...Még egy démon, amit le kell győznie. Egyedül jött le a kábítószerekről, úgyhogy tudom, hogy a túl sok piával is képes lesz leállni. Ennek az ő döntésének kell lennie, senki más nem állíthatja meg. " - tette hozzá akkor Janis Winehouse.

Olvassa el Amy korábbi botrányait és lezüllésének fázisait!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.