A drogos sztár ismét a kiszáradás szélén áll!

Nagy a baj! Amy Winehouse újra kórházban!

Amy Winehouse ismét kórházban! Az énekesnő lemondta május végére tervezett, visszatérésként emlegetett londoni koncertjét, hisz a múlt héten kórházba kellett szállítani, miután elájult.

Képekben az énekesnő...aki már tönkretette magát! képgaléria

2009.05.25 18:30ma.hu
Amy a nyaraláson lett rosszul...újra!

A 25 éves énekesnő nem épp józan életmódjáról híres és már számtalan alkalommal került kórházba és elvonó kúrán is részt vett már...

Amy különben május 31-én, vasárnap lépett volna fel az Island Records zenekiadó fennállásának 50. évfordulója alkalmából rendezett koncerten. 

A sztár menedzsmentje azonban közleményben tudatta, hogy az énekesnő és zenekara nem lép fel a koncerten, elnézést kérve a jegyeket már megvásárló rajongóktól.

A bejelentést azután tették, hogy az énekesnőt egy ájulás után kórházba kellett szállítani, ahol kiszáradást állapítottak meg nála az orvosok. A hónap elején az énekesnőnek félbe kellett szakítania egy koncertjét az özönvízszerű eső és technikai hibák miatt. 

A közönség egyes tagjai viszont arról számoltak be, hogy Winehouse katasztrófális teljesítményt nyújtott, és azért szakította félbe fellépését, mert kifütyülték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.