Az énekesnő tesz a fotósokra...az ujját szopja!

Újabb bizarr fotó- Nyilvánosan cumizik Amy Winehouse!

Amy Winehouse december óta változatlanul St. Lucia szigetén tengeti mindennapjait, amelyek menedzsere állítása szerint lázas munkával telnek, a képek azonban nem éppen erről árulkodnak...ugyanis az egyiken épp az ujját szopja a már felnőtt Amy.

Amy bizarr helyzetekbe keveredik a nyaralás alatt...és le is fotózzák! képgaléria

2009.06.09 15:20ma.hu
Szopja az ujját...ez nagyon furcsa!

A 25 éves énekesnő fél évvel ezelőtt gyógyulni ment St. Luciára: súlyos drog- és alkoholfüggőséggel kezelték, azonban eléggé úgy tűnik, Amy Winehouse-zal korántsincs minden rendben még a mai napig sem.

Vagy talán normálisnak nevezhető az, hogy egy 25 éves nő ujját cumizva jár le-föl a tengerparton? Amy különben egyre durvább dolgokat művel, és úgy tűnik énekesnői karrierje is veszélyben forog…

Ugyanis, mint az a elmúlt néhány hétben kiderült, nem vártak tovább az énekesnőre, így közreműködése nélkül fog megjelenni a Quincy Jones tiszteletére készülő tribute lemeze. Amy Winehehouse-t és producerét, Mark Ronsont annak idején Quincy Jones személyesen kereste fel, és kérte meg, hogy készítsenek el egy számot a tiszteletére készülő tribute lemezre.

Azóta közel egy év telt el, és a kért dalnak se híre, se hamva, ezért a szerkesztők jelezték: nem hajlandóak tovább várni az énekesnőre, kizárták a projektből.

- "A szám nem készült el, Amy pedig nincs itt, hogy befejezzük. Nélküle sajnos nem tudunk mit tenni, nem folytathatjuk a munkát"
- nyilatkozta csalódottan Ronson.

-"Quincy Jones a zeneipar egyik leginkább tisztelt személyisége, ezért Amy számára nagy elismerés volt, hogy felkérték erre a munkára. Sajnos az utóbbi hetek eseményei után biztosnak látszott, hogy az énekesnő nem tudja összeszedni magát a közeljövőben, így kénytelenek voltak lemondani róla" - mondta a projektben érintett egyik bennfentes.

Az énekesnőt ráadásul fellépésein sem nagyon lehet csúcsformában látni…korábban például egy rosszullét után kórházba kellett szállítani, mikor épp egy fellépésre készült…

A mentőket akkor a barátai hívták ki. Abnormális viselkedésére pedig újabb bizonyíték a napokban készült lesifotó, mely újabb aggodalmakra ad okot a Winehouse-rajongóknak, akik azonban minden bizonnyal már hozzászoktak az ehhez hasonló fotókhoz, Amyről ugyanis szinte kizárólag bizarr fotók láttak napvilágot, mióta St. Lucián van…

Tudja meg miért emeltek vádat Amy ellen!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.