"Rendes lány" külsőt öltött a botrányhős

Dauer és pulcsi: képekben Amy Winehouse meglepő átváltozása

Lelkendezve nyilatkozott az aranytorkú énekesnő édesanyja a napokban a sajtónak: lánya gyógyul! Úgy tűnik, Amy Winehouse tényleg összekapta magát, külsőre is megdöbbentő a változás!

Fantasztikus: Amy Winehouse teljesen megújult! képgaléria

2009.07.23 12:15ma.hu

A Karib-tenger egyik szigetén, St. Lucián töltött hosszas pihenés előzte meg Amy Winehouse visszatérését Londonba, ahol a közelmúltban hivatalosan is elválasztották férjétől, Blake Fielder-Civil-től.

Blake és Amy: már csak emlék

A pozitív fordulatnak valószínűleg a sztár szülei örülnek a legjobban.

Amy apja kezdettől fogva haragudott Blake-re, többször nyilatkozta, szerinte csak rosszba viszi a lányát.

Később kiderült, valóban a férfi szoktatta rá a drogokra a sikeres énekesnőt. Fielder-Civil maga vallott erről, aki jó néhány hónapot a börtönben húzott le a házasságuk alatt, súlyos testi sértés miatt.

A 25 éves Amy édesanyja, Janis Winehouse, aki mostanában több időt is együtt töltött lányával, boldog, hogy Amy mégsem vált a kábítószer és az ivászat áldozatává...

Tavaly nem egyszer felröppentek a hírek arról: az énekesnő egészségügyi állapota olyannyira megromlott, hogy közel áll a halálhoz...

Janis szerint egy éve még senki sem bizakodott, hogy a sztár felépül. Majd, hogy túléli-e egyáltalán a válási hercehurcát - ám most úgy érzi, visszakapta a lányát, akinek kitartásában mindvégig hitt.

Noha Amy az alkoholról még mindig nem tett le teljesen - anyja szerint St. Lucián unalmában ivott -, kicsit meghízott és új külseje meghökkentő.

Rég festett ilyen jól. Úgy hírlik, még egy új hobbit is talált magának. Főzni kezdett...

Vége - Elvált Amy Winehouse! Tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.