Meglepő dologgal állt elő az elvált férj!

Képek - "Én ihlettem!" - Amy Winehouse exe ezért milliárdokat követel

Az aranytorkú énekesnő joggal gondolhatta, hogy mostmár nyugta lesz a volt párjától, hiszen a közelmúltban Amy Winehouse és Blake Fielder-Civil hivatalosan is elváltak....

Elmúlt idők: Amy Winehouse és a férje, Blake képgaléria

2009.07.31 12:25ma.hu

...úgy tűnik azonban, hogy tévedett. Bár felvetődik a kérdés, milyen jogon követelőzik a börtönviselt Blake Fielder-Civil, miután az Amy Winehouse-tól való elválását július elején hivatalosan kimondták a londoni bíróságon.

A jelek szerint a volt férj nem adja fel egykönnyen, amíg nem húz számára elegendő hasznot az énekesnőből.

Talán az sem véletlen, hogy noha először Amy akart válni, végül Blake a neje hűtlenségére hivatkozva adta be a válókeresetet.

Amy szóban forgó lemeze, a Back To Black

Fielder-Civil állítólag 9 millió dollárt követel Amy vagyonából, mégpedig azért, mert ő volt nagysikerű, Back to Black című albumának inspirálója!

A páros két évet töltött együtt, ezalatt bőven kibulizták magukat, folyt az alkohol és fogyott a kábítószer is minden mennyiségben...

Amy egy ismerőse azonban a Britain's News of the World-nek elmondta:

"Amy a lemez slágereit azután írta, hogy Blake elhagyta őt, nem is érti, miért követelőzik a férfi. Amy élete egyik legrosszabb szakaszát élte át akkor, otthagyták egy másik nőért, összetörték a szívét! Ez olyan, mintha egy férjnek, aki a megölt nejéről ír könyvet, adnia kéne némi összeget a bevételből a gyilkosnak is."


Fielder-Civil pár héten belül megtudja, milyen döntés születik az ügyben: gazdagon vagy pénz nélkül sétál-e ki a házasságból.

Amy Winehouse mindenesetre iszonyúan bosszús annak lehetőségétől, hogy fizessen neki.

Az énekesnő nem érti, miért lenne Blake-nek joga a pénzhez, míg a volt férj úgy érzi, maga is hozzájárult a Back To Black album sikeréhez.

Amy Winehouse nem bűnös! - Olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.