Néhány héten belül megjelenik az első lemeze

Amy Winehouse keresztlánya nála is tehetségesebb

Az énekesnő szerint 13 éves keresztlányának, Dionne Bromfieldnek még annál is sokkal jobb a hangja, mint amilyen neki volt ilyen idős korában. A kislánynak néhány héten belül megjelenik az első lemeze a lelkes keresztanyu kiadójánál,

Képekben a teheséges önpuszító keresztanyu: Amy Winehouse! képgaléria

2009.09.25 19:30ma.hu

Winehouse állítólag saját karrierjével is foglalkozik végre kicsit, nekivágott a harmadik lemezének, ezúttal tényleg.

- „ Amikor először hallottam Dionne-t énekelni, nem akartam hinni a fülemnek, hogy lehet ennyire csodálatos hangja egy ilyen fiatal kislánynak. Sokkal jobb, mint amilyen én voltam ennyi idősen, annyira büszke vagyok rá! Nagyon örülök, hogy van egy lemezkiadóm. Itt vannak azok az igazán tehetséges emberek, akiket szeretek, és Dionne a kedvencem"
- nyilatkozta Amy Winehouse a Sunnak keresztlányáról, a 13 éves Dionne Bromfieldről, akinek heteken belül, október elején jelenik meg az első lemeze az énekesnő gondozásában.

Íme: Dionne

Amy Winehouse amellett, hogy kiadója az albumnak, a készítésben is részt vett, vokálozott keresztlányának, aki szerinte nagyon ügyesen formálja a számokat a saját stílusára.

- "Dionne bármilyen számot képes a sajátjává tenni."- mondta büszkén.

Közben maga Winehouse is folytatja zenei karrierjét, állítólag megint összeállt régi producerével, Mark Ronsonnal, hogy elkészítsék a világsikert hozó közös Back to Black albumuk folytatását.

A Sun egyik forrása szerint most megvan az összhang producer és énekes között.

- "Mark azt gondolja, Amy egyre jobban van, együtt dolgoznak, és hamarosan elkezdik felvenni a lemezt. Minden, amit Mark csinál, csúcs" - nyilatkozta egy forrás.

Itt meghallgathatja a fiatal tehetség hangját!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.