Titkos randevún enyelgett a sztár és volt férje!

Mit művel? A hátsó ablakon csempészett be valakit Amy Winehouse!

Amy Winehouse állítólag együtt vacsorázott volt férjével, majd a háza hátsó ablakán becsempészte az ágyába is éjszakára. Amy egy titkos randit töltött együtt volt férjével, Blake Fielder-Civillel, hogy helyre hozzák kapcsolatukat...

Romantikus képekben Amy és ex-férje- újra lángolnak? képgaléria

2009.09.07 17:10ma.hu

A News of the World szerint a pár élvezte a romantikus péntek esti randit.

Ahogy egy forrás nyilatkozta a lapnak:

- „A randi jól ment. Megvacsoráztak, majd – anélkül, hogy bárki más tudta volna – Amy meginvitálta magához Blake-et szombat kora reggel. Csodálatos estéjük volt.” – árulta el az anonim informátor.

- „Amy házát éjjel-nappal két biztonsági őr figyeli, akik szigorú utasítást kaptak, hogy ne engedjék be Blake-et, így Amy egy hátsó ablakon csempészte be a férfit, hogy együtt lehessenek.” – fűzte hozzá az újság.

Amy Winehouse és Pete Doherty a V Festival-on

Winehouse és drogfüggő exe 2007-ben házasodtak össze, majd két évvel később viharos gyorsasággal és botrányok közt el is váltak, köszönhetően az énekesnő sorozatos hűtlenkedésének és a férj agressziójának.

A pár mindkét tagja az ital és a kábítószer rabja volt házasságuk alatt, ám Winehouse nemrég tért vissza Londonba egy hosszabb karibi tartózkodás után, ahol megpróbált megszabadulni rossz szokásaitól.

Fielder-Civil szintén megjárta az elvonót, miután ez év elején kiengedték a börtönből.

Drog és alkohol! Amy alig tudja magát összeszedni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.