Kikészítette a fogakat a drog és a pia!

Elrettentő képek - Ne nézzen bele Amy Winehouse szájába!

Évek óta tartó alkohol- és drogfüggősége nemcsak különféle betegségekben jelentkezett az aranytorkú énekesnőnél - Amy Winehouse nagy elhatározásra jutott, mert a fogai lassan ijesztőek!

Ne nézzen bele Amy Winehouse szájába! képgaléria

2009.09.28 10:50ma.hu

A karib-tengeri St. Lucia szigetén eltöltött hónapok alatt némileg visszatalált önmagához Amy Winehouse - Úgy hírlik, sikeresnek mondható az elvonókúrája.

Külsejét is egészen megváltoztatta, sőt, nemrég hivatalosan is elvált férjétől, Blake Fielder-Civiltől, akinek nagy része volt abban, hogy az énekesnő drogfüggővé vált...

Amy fogait azonban szörnyen megviselte az elmúlt néhány év! Korábbi fotóin jól látszik, mennyire tönkrementek és megsárgultak.

A sztár tehát most úgy döntött, egye fene, ezeket is rendbe hozatja. Persze ilyen mértékű fogorvosi munka fájdalommal is jár, ezért úgy hírlik, Amy Winehouse most kénytelen újra erős gyógyszereket szedni...

A The Sun értesülései szerint viszont az énekesnő nem tágít: újra csillogó fogakat, ragyogó mosolyt akar!

Teljesen meg lehet érteni, sőt, azt is, hogy úgy véli: szenvedni is megéri ezért.

A lap egyébként úgy tudja, hogy Amy nemrég egy fellépését is megszakította, mert fájdalmai nem hagyták nyugodni...

Mi történt? Amy Winehouse köpködött és ordibált!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.