Izgató melleit mutogatja - exével jár a sztár

Micsoda cicik! - Apja nyitott rá szex közben Amy Winehouse-ra

Egyre pikánsabb történetek érkeznek az aranytorkú tehetség háza tájáűról - Amy Winehouse a minap nemcsak lerántotta a ruhát új melléről, de apja nyitott rá, miközben volt férjével szexelt.

Amy Winehouse izgató új keblei: mellbimbója is kilátszott! képgaléria

2009.10.28 09:25ma.hu

Érdekesen értelmezi a válás szót Amy Winehouse és a volt párja, Blake Fielder-Civil - Az mindvégig sejthető volt, hogy a páros sehogyan sem tud végleg elszakadni egymástól.

Annak ellenére sem, hogy Amy-t többször látták elvonókúrára távozása után különböző férfiakkal. Mindenki reménykedett, hogy drogos exférje hamarosan eltűnik életéből.

Amy külsőre is sokat változott - a közelmúltban megcsináltatta például a keblét is, melyet most előszeretettel mutat meg - a minap kissé túlzásba is vitte, mert a teljes mellbimbója kivirított...

Amy és Blake - mégis együtt maradnak?

Winehouse és Fielder-Civil válását nemrég hivatalosan is kimondták, ez azonban a jelek szerint nem akadályozza meg Amy-t és Blake-et abban, hogy kapcsolatukat folytassák...

Úgy hírlik, már a válás utáni napokban meghökkentő felfedezést tett az énekesnő édesapja. Mitch Winehouse véletlenül rányitott a lányára, amint exférjével gyűri a lepedőt...

Most pedig egyértelmű jeleket adnak a világ számára arról, hogy újra egy párt alkotnak.

Facebook adatlapjukon nemcsak szerelmes üzeneteket hagynak egymásnak, hanem a minap szinte ugyanakkor változtatták vissza családi állapotukat "házas"-ra...

Blake az adatlapján az igaz szerelem fontosságáról elmélkedik. Nyilvánvaló, hogy Amy-re gondol.

Persze Winehouse szülei valósággal tombolnak. Sosem állhatták a lányuk párját, s örültek neki, amikor úgy látszott, Amy végre megszabadul tőle. Úgy tűnik, ismét kénytelenek lesznek feltenni a pókerarcot.

Amy Winehouse III. Györggyel randizott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.