Két év felfüggesztett börtön a sztárnak!

Képek - Amy Winehouse-tól húzós dolgot kértek

Két év felfüggesztettet kapott a balhés énekesnő, egy brit bíró azonban Amy Winehouse-t nem börtönre ítélte, hanem olyasmit kért tőle, amit eddig még senki soha.

2010.01.29 13:30mellesleg

A börtönhöz nem volt elég a részegeskedés, és az sem hogy, Amy Winehouse saját magát is bűnösnek vallotta a karácsony előtti színházas verekedős incidensben.

Amy és volt férje - mindketten bajkeverők

A büntetése, hogy 2 éven keresztül kerülnie kell minden bajt.

A 26 éves énekesnőnek 300 dollárnyi összeget kellett fizetni kárpótlásként, ez mellé kapta a két év felfüggesztett börtönbüntetését.

Amy Winehouse-ról szinte minden hónapban hallunk valami botrányosat, vagy alkoholproblémájáról, vagy verekedésről, vagy mind kettőről egyszerre.

Két év? Ez egy esély a lehetetlenre?

Ráadásul, úgy hírlik, az aranytorkú énekesnő fejében megfordult az újraházasodás gondolata volt párjával, Blake Fielder-Civil-el, akinek nem kis szerepe volt a sztár rossz útra tévedésében...

Amy Winehouse bevallotta, hogy bűnös!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.