Leégette magát az énekesnő

Kínos fotók: Amy Winehouse orral esett a szállodába!

Meglehetősen vicces perceket szerzett "közönségének", de igen kínosakat saját magának a minap Amy Winehouse! Az énekesnő feltehetően kissé spiccesen érkezett a szállodájához, majd nemes egyszerűséggel bezuhant az ajtón.

Kínos - Amy Winehouse orral bukott be a hotelbe! képgaléria

2010.01.20 06:30ma.hu

A 26 esztendős sztár a nevettető eset előtt állítólag meglehetősen zaklatott állapotban volt.

Egy szemtanú a Daily Mail riportrének azt mesélte, Amy Winehouse mobilon beszélt erősen gesztikulálva és igencsak izgatottan, amikor a szálloda elé érkezett.

Amy és a volt férje, Blake

Valószínűleg nemigen figyelt arra, amit csinál, de persze az is előfordulhat, hogy ismét feltankolt egy kis alkoholból.

Amikor belépett volna a hotel ajtaján, egyszerűen elvágódott, és négykézláb igyekezett összeszedni magát, amikor egyik biztonsági őr odaugrott és felsegítette...

Nem tudni, mi zaklathatta fel ennyire Amy-t, a hírek szerint mostanában magánélete is rendeződni látszik - bár, a már börtönt is megjárt, drogos exférje visszatérésétől igencsak tartanak az énekesnő szülei.

A kínos szituáció után Amy távozott a hotelből, és keresztlányával, az ugyancsak tehetséges énekes, 14 éves Dionne Bromfield-el vacsorázott egy londoni étteremben.

Úgy hírlik, volt férje, Blake Fielder-Civil is csatlakozott volna hozzájuk, de valamiért végül még sem ült le a közös asztalhoz, hanem elhagyta a helyszínt...

Orvost kellett hívni Amy-hez!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.