Lemeze lett az aranytorkú énekesnő papájának

Képek - Amy Winehouse hátán kapaszkodik fel az apja?

Nem esett messze az alma a fájától: megjelent az extravagáns brit énekes sztár, Amy Winehouse apjának első dzsesszlemeze.

Lánnyal smárolt és melleit mutogatta Amy Winehouse képgaléria

2010.06.16 17:30MTI

Az ősz hajú londoni taxisofőr eddig csupán akkor jelent meg a hírekben, amikor botrányos életű, drog- és alkoholproblémával küzdő lányáról nyilatkozott. Most azonban elérkezettnek látta az időt, hogy maga is betörjön a szórakoztatóiparba.

Legtöbbször apja pátyolgatta a részeges Amy-t

Rush of Love című albumán főleg ismert számok feldolgozásait énekli, de négy eredeti szerzeménnyel is előrukkolt.

A lemez megjelenése kapcsán megszólaló Mitch Winehouse készséggel elismerte, hogy lánya hírneve megkönnyítette számára zenei karrierje beindítását.

Ugyanakkor azt sem titkolta: ha lánya élete nem vett volna kedvező fordulatot és továbbra is beteg lenne, nem lett volna képes "a szívét és a lelkét is beleadni" az album elkészítésébe.

Amy Winehouse 2008-ban öt Grammy-díjat nyert Back to Black című soul lemezével, amiből mintegy tízmillió példányt adtak el.

Az elmúlt két esztendőben azonban többször összeütközésbe került a törvénnyel, férje börtönbe került, válása viszontagságain a pletykalapok csámcsogtak és eladásai mutatói is visszaestek.

Alkoholelvonóra ment Amy!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.