Az énekesnő sárga volt a barnítókrémtől!

Vad fotók: Amy Winehouse nővel smárolt és melleit mutogatta a fotósoknak

Nagy változások történtek az aranytorkú énekesnő életében, annyira azonban mégsem, hogy egyes rossz szokásait is hanyagolja - Amy Winehouse-nak új kedvese van, de a mellei a régiek, melyekre most is igen büszke.

Amy Winehouse bulija: lánnyal smárolt és melleit mutogatta hajnali ötkor! képgaléria

2010.06.04 11:45ma.hu

Nagy örömmel erősítette meg a napokban Amy Winehouse édesapja, hogy lányának valóban új udvarlója van, a rendező Reg Traviss személyében.

Ez ugyanis azt jelenti, hogy az énekesnő végre megszabadult Blake Fielder- Civil-től, korábbi férjétől, akivel a válás után is rendszeresen találkozgatott és még az újrakezdés is szóba került közöttük.

Blake nemcsak kábítószeres volt, de börtönben is ült, és egy alkalommal bevallotta: neki köszönhető, hogy Amy is rászokott a drogokra.

Az énekesnő azonban az utóbbi hónapokban előnyére változott, s úgy tűnik, mégis szeretne változtatni életmódján. Vannak azonban dolgok, amiről nem mond le.

Amikor heroinista volt párjával randizott, még lemezét készítette, most azonban lazításképpen ismét hajnalig bulizik a londoni klubokban.

A lesifotósok a minap a Jazz After Dark nevű szórakozóhely előtt kapták lencsevégre, ahol a szemtanúk szerint egy vadidegen pasival és egy lánnyal is csókolózott.

A bőre szinte narancssárgás lett a sok barnítókrémtől, és büszkén pózolt nemrég megcsináltatott kebleivel a fotósoknak.

A klub-beli bulit követően állítólag rajongóival még egy étterembe is elment, és csak hajnali ötkor keveredett haza...

Lemezt ad ki Winehouse apja?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.