Ismét hozzámegy exférjéhez az énekesnő?

Képek - Megkergült? Napok kérdése Amy Winehouse újabb esküvője!

Megint megházasodna és már gyermekzsivajjal teli otthonát tervezi az aranytorkú énekesnő! Amy Winehouse ráadásul mindezt a volt férjével, a nem egyszer lesittelt Blake-kel képzeli el.

Régi szép idők: Amy Winehouse és a férje, Blake képgaléria

2010.03.10 17:30ma.hu

A jelek szerint már megbánta Amy Winehouse, hogy két éves együttlét után, tavaly nyár végén hivatalosan is pontot tett házassága végére.

Az elmúlt hónapokban már sejteni lehetett, hogy a sztár a kapcsolat újjáépítését fontolgatja Blake Fielder-Civil-el - akinek egyébként máig karjára tetoválva viseli a nevét -, és Amy nem is titkolta, hogy talán ismét egybe is kelnének.

Amy és Blake - elválaszthatatlanok?

A dolognak nyilván az énekesnő szülei örülnek legkevésbé, akik hálát adtak az égnek, amikor lányuk megszabadult a férjétől.

Blake nemcsak több hónapot ült börtönben testi sértés miatt, de rendszeresen kábítószerezett, ivott és bevallása szerint ő szoktatta rá tehetséges nejét is a drogokra - amit utólag sírva bánt meg egy interjúban...

Amy Winehouse a nyáron hónapokat töltött rehabilitáción St. Lucia szigetén, és válása után megfogadta, hogy mostmár összeszedi magát.

Sikerült is neki, sőt külsejét is drasztikusan megváltoztatta, még új kebleket is csináltatott...

Most azonban úgy tűnik, mégsem képes feladni szerelmét Blake-kel. A Daily Mail értesülései szerint a pár arra készül, hogy újra egybekel Las Vegas-ban.

Amy egy ismerőse elárulta, a pár a londoni Camden-ben új házat vásárolt, ahol közös gyermekeiket tervezik nevelgetni...

Korábban Floridában, Miamiban esküdtek meg, 2007-ben. Amy a hírek szerint nem akar nagy felhajtást, hasonló ceremóniát szeretne, mint az előző volt. Újra eljegyezték egymást Blake-kel, és amint lehet, házasodnának...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.