Ki kell venni az énekesnő implantátumait?

Fotók - Mellei kínozzák Amy Winehouse-t!

Fájdalmai miatt kórházba kellett vinni az aranytorkú énekesnőt - Amy Winehouse, aki pár hónapja még büszkén mutogatta új kebleit, most lehet,hogy kénytelen lesz megválni az implantátumoktól.

Amy Winehouse izgató új keblei: mellbimbója is kilátszott! képgaléria

2010.04.12 11:40ma.hu

A minap egész éjjel kórházban volt Amy Winehouse - Az énekesnőt mellfájdalmai miatt tartották bent.

Teszteket végeztek el rajta, hogy kiderüljön, korrigálásra szorulnak-e implantátumai, melyeket pár hónappal ezelőtt ültettek be neki, és Amy nagyon büszke is volt új kebleire.

Amy büszke volt az új melleire

Márpedig még az is lehet, hogy meg kell tőlük válnia.

A Winehouse család egyik ismerőse úgy tudja, hogy a sztárt komoly fájdalmak gyötörték, s bár eleinte igyekezett nem foglalkozni velük, később kénytelen volt orvoshoz fordulni.

Amy egyébként nemcsak azért csináltatta meg októberben a melleit, mert nagyobbakat szeretett volna - Hosszú ideig volt súlyos drog- és alkoholfüggő, mely a külsejére is rányomta a bélyegét.

Úgy tűnik, nemcsak fogait és haját változtatta meg, idomait is helyreállíttatta. Az utóbbi időben határozottan jobban festett, és új otthont is vásárolt magának Londonban.

Szülei és barátai csupán egy dolog miatt aggódhatnak: a hírek szerint Amy ismét férjhez akar menni nagy szerelméhez, Blake Fielder-Civilhez, akitől tavaly hivatalosan is elvált.

A férfinak nagy szerepe volt abban, hogy Winehouse rászokott a kábítószerekre.

Saját ruhakollekciót tervezett Amy!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.