Új kedvesével mutatkozott az énekesnő

Képek - Meglepetés! Amy Winehouse egy rendezővel jár

Meglepő hír! Új barátjával, Reg Traviss filmrendezővel mutatkozott Amy Winehouse angol énekesnő.

Amy Winehouse új párjával, Reg Traviss-el mutatkozott! képgaléria

2010.06.03 10:00MTI - Fotó: opticphotos.com

A párt kézen fogva, szorosan összebújva látták Londonban. Az együtt elköltött vacsora után Amy Winehouse csókkal búcsúzott a férfitól. A brit sajtó értesülései szerint két hét alatt ez volt a harmadik találkozásuk.

Amy egykori férjével, Blake Fielder-Civil-lel

Mitch Winehouse, az énekesnő édesapja is megerősítette a hírt, és az STV skót televíziós társaságnak adott interjújában kijelentette: nagyon örül, hogy lányának új barátja van, és hogy Amy új életet kezdett.

Elmondása szerint az énekesnő "fantasztikusan" van, Reg Traviss-t be is mutatta már neki.

Reg Traviss Vörös Vihar című angol-német-magyar háborús drámáját 2006-ban mutatták be. Psychosis című legújabb, negyedik filmjének elkészítését nemrég fejezte be.

Az utóbbi időkben inkább Amy Winehouse botrányairól, alkohol- és drogproblémáiról szóltak a hírek, semmint zenei teljesítményéről.

Lemezkiadó cége a karib-tengeri elvonókúráján született dalait is visszadobta. Apja tudomása szerint azonban még az év végén megjelenik az új zenei anyag.

Lecserélte heroinista pasiját az énekesnő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.