Ígéri, visszanyeri alakját a szülés után!

Heidi Klum feneke és combja szó szerint felrobban!

Heidi Klum.már a negyedik gyermekét várja, de még mindig érik meglepetések, ugyanis a világhírű modell a kilencedik hónapba érkezett, és úgy érzi szinte felrobbannak combjai és a feneke!

Micsoda teste volt! Meztelenül Heidi Klum! képgaléria

2009.09.10 15:15ma.hu

Az éppen negyedik gyerekével várandós modell úgy érzi, hogy bármelyik pillanatban szétrobbanhat. Klum szerint a terhesség utolsó hónapja egy meglehetősen hihetetlen időszak, hiszen a hasa óriási sebességgel növekszik.

- „ Hihetetlen, milyen gyorsan nő az ember hasa az utolsó hónapban. Az enyém már óriási.” – mondta Heidi Klum, aki szerint ez az időszak a legrosszabb.

- „A combom, a fenekem, szinte mindenem felrobbant” – mesélte Seal felesége.

- „Kissé bizarr, ám egyúttal csodálatos dolog az, hogy egy ember növekszik a hasadban. Ahogy az is egy csoda, hogy szülés után a tested újra a régi lesz. Persze nem valószínű, hogy pontosan ugyanolyan alakod lesz mint előtte, de nem nagy a különbség. Engem ez cseppet sem zavar, főleg amikor első alkalommal pillantom meg a gyermekem” – nyilatkozta Klum. Heidi a rajongóit is megnyugtatta.

A modell ígéri, hogy most is visszanyeri eredeti alakját, ahogy 2005-ben tette, amikor a Victoria’s Secret divatbemutatóján lépett a kifutóra két hónappal Henry fia születése után.

- „Nagyon fontosak számunkra a családi értékek. A házunk sem úgy néz ki mint egy múzeum, ahol semmihez nem lehet hozzáérni, hanem egy igazi családi lak, ahol három gyermek él és játszik.” – biztosította az olvasókat, hogy a negyedik jövevény is biztos jól érzi majd magát a családi fészekben.

Heidi Klum berúgott  és dohányzott terhesen?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.