Lagerfeld megalázta a szőke modellt!

Képek - "Túlsúlyos és butácskán mosolyog!" - Heidi Klum jelentéktelen?

Karl Lagerfeld szerint a 35 éves modell Németországon kívül, Európában nem igazán ismert - A divattervező elmondása szerint modellként és manökenként Heidi Klum jelentéktelen.

Vadító képekben a csinos szupermodell, Heidi Klum! képgaléria

2009.02.19 11:00rtlbulvar.hu

A divatcárnak tekintett Karl Lagerfeld szülővárosában, Hamburgban előkelő villák belsőépítészeként végzett munkája bemutatóján azt mondta: Heidi Klum bizonyára nem értékelné az igényesen berendezett lakásokat.

- Még soha nem fotóztam őt, és egyetlen bemutatómon sem szerepelt. Ő inkább a csilivilit, a ragyogást kedveli a mai divat helyett” – mondta Karl Lagerfeld a német tévécsatornának.

Karl Lagerfeld nem szívleli Heidi-t

A divattervező egyébként már többször támadta a modellt. Korábban egyszer azt nyilatkozta: "Heidi Klum ismeretlen a számomra. Franciaországban soha nem létezett. Még Claudia Schiffer sem ismeri."

Lagerfeldet megelőzően Wolgang Joop kritizálta a három gyermekes anyukát. A 64 éves tervezőt a német Bild napilap arról kérdezte, hogy vajon Heidi Klum is megnyerhetné-e azt a műsort, amelyben Németország ifjú topmodelljét választják ki.

Wolfgang Joop válasza szerint Heidi Klum semmi esetre sem nyerhetné meg a versenyt, mert nem a kifutóra való modell.

- Heidi Klum egyszerűen túlsúlyos, talán túl nagy a felsőteste is, ráadásul butácskán mosolyog - mondta Joop a német Bild-nek.

A "Louisa Models" modellügynökség vezetője Louisa von Minkckwitz szerint Heidi Klum alakja nem igazán olyan, mint a kifutói modelleké, akiknek optimális méretük: 87-58-88.

Klum méretei ezzel szemben: 91-69-94. Ami a modellügynökség vezetője szerint kissé több a kelleténél.

Ezenkívül Heidi Klum a maga 176 centiméteres magasságával 5 centivel alacsonyabb a topmodelleknél.

Louisa von Mickwitz szerint azonban mindezek ellenére Heidi Klum "álomszép nő, reklámszimbólum és szupersztár!".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.