A szupermodell így festett akkor és most!

Pikáns képek- Nézze meg mennyit változott Heidi Klum öt év alatt?

Heidi vékony, sudár alkata nem változott, most elragadóan szép a legújabb fotókon! A 35 éves szőkeség az olasz GQ címlaplánya, immár második alkalommal. 2003-ban ugyanis már szerepelt a lapban.

Íme Heidi Klum legújabb őrülten szexis képei! képgaléria

2008.12.18 17:45ma.hu
Ilyen volt 2003-ban - fotó:Egotastic

Az elmúlt öt évben pedig oly sok minden történt a germán szépséggel.
 
A Victoria's Secret modelljeként beutazta a világot, saját tévéműsora van, és mindemellett férjezett nő, illetve háromszoros anya lett.

Heidi Klum három gyermek anyjaként, 34 évesen is megteheti, hogy levetkőzik,hisz nagyon hamar visszanyerte alakját minden szülés után! Az anyuka tavaly csaknem másfél milliárd forintnyi összeget zsebelt be modellként. 

Férjével különben már több gyereket viszont nem terveznek. 

- „Mostanában biztos, hogy nem vállalunk gyereket, a ház eléggé zsúfolt” mondta Klum. 

Azt is elárulta korábban, hogy harmadik kisgyermekét már nagyon könnyen szülte meg. Állítólag tökéletes alakja érdekében sem hajlandó koplalni Heidi, saját bevallása szerint viszont mindig is „túl kerek” volt a kifutóhoz. 

-  „Nem nézek ki elég furcsán és nem vagyok elég sovány ahhoz, hogy a kifutóra kelljek. A többi lány mind csontsovány és sokkal magasabb, mint én. Szeretem azt hangsúlyozni, ami szép rajtam és nem vagyok hajlandó éhezni és sanyargatni magam, csak azért, hogy úgy nézzek ki, mint egy darab bot. Nem vagyok hajlandó koplalni csak azért, hogy beleférjek a ruháikba.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.