A sztárt sokkolta az első éjszaka szerelmével!

Heidi Klum bejelentése szex után döbbenetes volt!

Heidi Klum a szupermodell férjével eltöltött első éjszaka után azt a kijelentést tette: "Terhes vagyok." Seal erre csak ennyit tudott mondani, hogy: "Ó, máris?" A furcsa párbeszéd után persze kiderült, hogy a baba Heidi előző kapcsolatának gyümölcse, és Flavio Briattorétól vár gyermeket.

Heidi Klum a gyönyörű anyuka! képgaléria

2008.12.16 14:00ma.hu
Sokkoló bejelentést tett!

A sztár így mesélte el a történteket: 

"Úgy tíz másodpercig hallgattunk, majd ezt mondtam neki: mindez nem változtatja meg az érzéseimet irántad, mert azzal, hogy itt vagy, azt bizonyítod, hogy sokat gondolsz rám" - mondta Seal, majd hozzátette: 

- "sokan mondják, hogy jóságos és bátor voltam, de én őszintén szólva nem így gondolom. Én voltam a szerencsés. Életemben először világosan láttam a helyem egy kapcsolatban, és pontosan tudtam, mit kell tennem". 

Heidi kislányának, Leninek Flavio Briattore, a Forma-1-es Renault csapat vezetője a vér szerinti apja. 

A kislány 2004 májusában született, és érdekes, hogy Seal is saját gyerekének tekinti, és rajong a kicsiért. Heidinek és Sealnek született két kisfia is, Henry és Johan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.