Engedély nélkül használták a fotóját!

Igazságtalan volt? Kritikák kereszttüzébe került Heidi Klum!

A szupermodell elmarasztaló kritikák kereszttüzébe került, miután per útján 2000 fontot nyert egy munkanélküli férfitől, Heinz Franktól, aki engedély nélkül használta Heidi Klum egyik fotóját egy szórólaphoz.

Heidi, a szexis szupermodell bugyit is villantott! képgaléria

2009.02.03 18:00mellesleg
A szóban forgó szórólap!

A férfi az egyik barátján akart segíteni, aki egy táncmulatságot rendezett, ehhez pedig egy szép nő képét használták fel.
 
A 45 éves férfi azt állítja, hogy a képet az internetről töltötte le, és nem ismerte fel rajta a világhíres modellt.
 
- „Úgy gondoltam, hogy szép csaj, és jól fog mutatni a szórólapon.” 

Az évi 10 millió fontos jövedelemmel rendelkező Heidi ügyvédei beperelték a férfit, aki nagyon kevés jövedelemmel rendelkezik. 

Az ügy nagy visszhangot váltott ki, Jenny Elvers Elbertzhagen színésznő viszont a történteken felháborodott és kifizette a pórul járt mészáros helyett a körülbelül 660 ezer forintos büntetést. 

- „Mikor olvastam a történteket, tudtam, hogy segítenem kell. A férfi nem tudta, hogy ő van a képen, nem profitszerzésre használta, komolyan nem értem, Heidi Klum miért csinált a bolhából elefántot.” – mondja a jótékony Elbertzhagen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.