Pergett a víz a domborulatokon...

Izgató képek: Heidi Klum nedves fenekét tárta a kamera elé

A csinos szőke modell újabb buja képekre vállalkozott - Bár van, aki szerint Heidi Klum "jelentéktelen", és bután mosolyog, testi adottságait illetően kevés pasinak akadhat kritikája.

Izgató fotók: Heidi Klum nedves fenekét tárta a kamera elé képgaléria

2009.04.01 10:20ma.hu

Russell James új fotóskötetébe kerül be ez a néhány izgalmas kép, melyen Heidi Klum pózol anyaszült meztelenül - A szőke modell nem egy szégyenlős típus, de a bugyija általában rajta marad!

A mostani képsorozaton ugyan megszabadult attól is, de az eredményt csak hátulról csodálhatjuk.

Seal szemmel láthatóan rajong Heidi formáiért...- Fotó: discomusic.com

Tehát még mindig van a testén olyan, amit csakis férje, a zenész Seal láthat!

A dögös fotók azonban így is beindítják a férfiak fantáziáját - ki ne fürdőzne szívesen a pucér Heidi-vel, akinek tökéletes idomain izgatóan végifolynak a vízcseppek?

Akad azért olyan pasi, aki nem pazarolna kattintásokat a szőke modellre!

Karl Lagerfeld
divattervező ugyanis nincs valami hízelgő véleménnyel Heidiről.

A sztár szerint "jelentéktelen" a modell, sosem fotózta őt és nem szerepelt egy bemutatóján sem. Klum meglátása szerint a csillogást-villogást kedveli a mai divat helyett.

Wolfgang Joop tervező szintén nincs elájulva Heiditől: egy korábbi nyilatkozatában túlsúlyosnak nevezte a sztárt, akinek "túl nagy a felsőteste és butácskán mosolyog"...

Nos, ízlések és pofonok...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.