A művész Tom Jonesnak fogja húzni!

Edvin Marton: Heidi Klummal is közeli kapcsolatom van!

Edvin Heidi Klum és Seal esküvőjén is jelen volt, sőt anno ő vezette Heidit a homokban, majd zenélt nekik egy jót! Most újabb világsztárral kerülhet közelebbi kapcsolatba!

2009.03.06 06:30rtlbulvar.hu

Egy reggel Edvin Marton arra ébredt, hogy csörög a telefonja, majd amikor felvette, megkérték, hogy lépjen fel Tom Jonesszal egy jégrevün. 

A közös produkcióra a mélyhangú világsztár vágyott és meg is szerezte magának a magyar hegedűvirtuózt. Mindössze egyszer fognak együtt próbálni, mielőtt jégre lépnek.

Edvin Marton a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon!

"Torinóban a téli olimpián ismert meg a világ, amikor Jevgenyij Pljuscsenkóval léptem fel, ezt 300 millióan látták. Itt látott Tom Jones is. Akkor ismerték meg az én belső világomat, a zenémet ."– mondta Edvin Marton a Reggeliben. 

Heidi Klum eskövőjén, Mexikóban is ott volt az Emmy-díjas zenész, mindössze négyen vettek részt a ceremónián, és ő vezette fel Heidit a homokos tengerparton. 

Sealt egy fantasztikusan tehetséges embernek tartja, aki közvetlen és állítása szerint nagyon sokat tanult is tőle.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.