Elvarázsolta hévízi hallgatóságát a hegedűvirtuóz

Edvin Martont több ezren hallgatták!

Hatalmas sikert aratott Hévízgyógyfürdőn az Emmy-díjas hegedűművész, Edvin Marton kedd esti élőzenei koncertje. A tavon káprázatos lézershow kísérte a művész és a Monte Carlo Orchestra műsorát, amelyet a parton több ezer vendég hallgatott élőben.

2008.08.22 17:00ma.hu

A koncert során Vivaldi, Paganini és Puccini művei mellett Edvin Marton saját szerzeményeit is előadta világhírű Stradivari hegedűjén. 

Dr. Hegedűs Lajos, a Hévízgyógyfürdő Kht. ügyvezető igazgatója elmondta, Edvin Marton különleges hang- és látványvilággal kísért koncertje a nyári zenei programsorozat csúcspontját jelentette, és egyben az egyik legnépszerűbb kulturális eseményeként vonul be a Hévízgyógyfürdő történetébe. 

Hozzátette: ugyan a végleges adatok összesítése jelenleg is folyik, az már most is biztonsággal elmondható, hogy a keddi koncert több ezer vendéget vonzott a Hévízgyógyfürdőbe. 

Edvin Marton a koncert után elmondta, nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy ebben a különleges, egyedülálló környezetben játszhatott, és egyben megköszönte a hévízi közönségnek, hogy ilyen őszinte lelkesedéssel fogadta őt és zenésztársait. Hozzátette, tele van pozitív élményekkel, és a jövőben is szívesen visszatérne még koncertezni Hévízre.” 

A Hévízgyógyfürdő hagyományos, nyári koncertsorozatának következő, és egyben utolsó vendége 2008. szeptember 6-án Jeszenszky István lesz, „Gyógyító varázshangok” című műsorával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.