Kemény! Élő adásban vetkőzött a modell

Videóval! Heidi Klum: Akarod hogy levegyem most? Oké!

Nem kis felbolydulást okozott a csinos német modell Ellen DeGeneres műsorában, amikor bizonyítandó, hogy jótékony célért bármikor bármire képes, vetkőzni kezdett.

Heidi Klum levette ruháját Ellen DeGeneres show-jában! képgaléria

2009.05.06 10:55ma.hu

A német modell egy gyönyörű Alice Temperley-ruhát viselt, elmondta azonban, hogy ettől is bármikor szívesen megválik, ha jótékonyságról van szó.

Heidi és Ellen DeGeneres a show-ban

Hogy ezt bizonyítsa, felajánlotta öltözékét az elhagyott háziállatokat támogató, The Humane Society nevű jótékonysági szervezetnek.

Majd megkérdezte Ellen-t, akarja-e, hogy most azonnal levegye?

De ő nyilván ezt magában már eldöntötte, mert miután a műsorvezető poénból rávágta, jó, persze - elkezdte lehámozni magáról a ruhát, a kamerák kereszttüzében!

DeGeneres magánkívül lett, és valószínűleg nem azért, mert leszbikus.

Amikor azonban a közönség is hatalmas ovációval fogadta a végül paraván mögé vonuló Heidi vetkőzését, ő is harsány nevetésben tört ki!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.