A szőke topmodell nem szégyenlős!

Kitárulkozik! Sosem látott akt fotók Heidi Klumról!

Új, művészi aktképeket felsorakoztató gyűjtemény került a piacra: Russel James fotográfus keményborítós könyve, melyben az egyik legizgalmasabb képsorozat minden kétséget kizáróan a Heid Klumról készül csodás aktképekből álló remekmű!

Heidi meztelen idomai a lemenő nap fényében! képgaléria

2009.04.02 15:20ma.hu
A modell nagyon furcsa cipőben pózolt!

A német születésű topmodell nem szégyenlős és sokszor levetkőzött már a kamerák előtt, de a legintimebb testrészeit azért óvja a nyilvánosság elől. 

Most mégis olyan képeket csodálhatunk meg róla, melyeken önfeledten pózol, méghozzá teljesen pucéran! Ráadásul mindezt a tengerparton teszi, homokkal a testén!

Nemrég a német divattervező Wolfgang Joop megsértette a modellt azzal, hogy szerinte a modell túlsúlyos a kifutóhoz, és hatalmas keblei sem igazán teszik őt alkalmassá arra, hogy a világ legdrágább ruháit viselje.
 
Az énekes Seal kedvese igencsak megsértődött a kritikán, ám Joop véleményét több más, név nélkül nyilatkozó divatszakember is megerősítette. 

Heidi idén június elsején ünnepli 36. születésnapját, és már gyerekkora óta a divat világában él, hisz apja az egyik híres kozmetikai cég vezetőjeként dolgozott sokáig. 

Klum-nak három gyereke született, egy Flavio Biatore Forma-1-es "istállófőnöktől", kettő pedig Seal-től. Igaz, mindhárom csöppséget ketten nevelik, hisz egyesek szerint már akkor is együtt éltek, amikor Klum világra hozta 2004-ben Helene-t. 

Közös gyerekeik közül az idősebbik Henry Günther Ademola Dashtu Samuel 2005-ben, Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel pedig egy évvel később született.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.