Rettenetesen festett az "ifjú pár"

Képek: Olcsó giccsbe öltözött és bagózott a terhes Heidi Klum!

Ahogyan minden évben, idén sem mulasztotta el újra kimondani a boldogító igent Heidi Klum és férje, Seal - A negyedik gyermekét váró páros meglehetősen furcsa bulit rendezett.

Giccsparádé! - Heidi Klum és Seal negyedszerre mondta ki az igent képgaléria

2009.05.11 12:30ma.hu

Heidi és Seal 2005-ben házasodtak össze - először. Azóta ugyanis minden évben örök hűséget fogadnak egymásnak, természetesen népes vendégsereggel körüvéve.

Most úgy döntöttek, bolondos külsővel állnak oltár elé - Malibui kerti ünnepségükre szakadt ruhákban és furcsa frizurával, sőt, mezítláb vonultak be.

Heidi szemmel láthatóan ócska menyasszonyi ruhában feszített, hasonló minőségű lila műkörmökkel díszítette magát és rasztahajat viselt, sőt, még rá is gyújtott! 

A bagó remélhetőleg szintén csak kellék volt, mert Klum a negyedik gyermekét várja. A hírek szerint a kicsi a páros nagy örömére lány lesz!

Seal-nek idétlen paróka díszítette a fejét és úgy festett, mint egy turista, még egy méretes fényképezőgép is himbálózott a nyakában...

Egy biztos, a party tematikája az olcsó giccs volt, amelyet a párosnak sikerült megvalósítania!

Közel száz vendég gyűlt össze, az egyik tanú Debra Messing volt.

Heidi és Seal valószínűleg jó időre kibulizták magukat, hiszen ha újabb gyermekük megszületik, egy ideig nem rúghatnak ki a hámból.

A híres párosnak két közös kisfia van. Heidi lánya, Leni a szép modell előző kapcsolatából született, Flavio Briatorétól. De azóta Seal a nevére vette és sajátjaként szereti a gyermeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.