A színésznő napi öt órát tölt edzéssel!

Szexis képek- Jessica Biel túl sokat törődik a testével?

Jessica Biel napi öt órát tölt testedzéssel! A Hollywoodi színésznő kemény munkával tartja fitten testét, fáradozásainak oka pedig egész egyszerűen annyi, hogy jól szeretne kinézni a mozivásznon.

Jessica dögös teste szexis képekben! képgaléria

2009.08.03 14:50mellesleg

- "Van olyan, hogy egyetlen nap alatt öt órát edzek, ha épp egy filmszerepre készülök. Ez pedig kemény! Nagyon kemény!" - mondta a színésznő.

A kimerítő testedzés mellett a szépség a táplálkozásra is odafigyel, ami azzal jár, hogy szigorúan ügyel arra, hogy mennyit eszik.

- "Amondó vagyok, hogy mindenki azt egye, amit szeret, csupán a mennyiségnél legyen mértéktartó. Mindig megfelezem az ételt, a többit pedig visszateszem. Ha desszertet kívánok, akkor azt is fogok enni! De nem egy egész adagot, csupán egy harapást!" - mesélte a napokban a sztár.

- "Meg kell találni az egyensúlyt, különösen azzal kapcsolatban, amit megeszel. Nem hiszek abban az elvben, hogy az ember nem engedhet meg magának egy kis élvezetet. Azt mondom magamnak:'Egyél azt, amit akarsz, de kisebb adagokban.' Folyton kettévágom az ételt, és a felét visszaküldöm. Nem vagyok tökéletes, nem mindig tudom betartani ezeket a dolgokat, de ez a cél."

Arra a kérdésre, hogy hogy áll az édességekkel, azt felelte:

- "Hogy eszem-e desszertet? Tudod, ha van valami, amit meg akarok kóstolni, akkor megkóstolom. De csak egy falatot, nem egy egész adagot. Így kell működnöm."

Sokat edz és meg is lászik a testén!

Biel több filmben játszott már, mi a Mobil (2004) egyik kisebb szerepében láthattuk először, majd jött egy Penge-film, az Elizabethtown, ismét mellékszerepben, a Lopakodó c. akció-krimiben már ő volt a főszereplő lány, ugyanígy a Next-ben, illetve legutóbb a 2007-es Férj és Férj-ben is.

Justin Timberlake kedvese különben épp most forgat egy romantikus vígjátékot, Valentine's Day címmel, Garry Marshall rendezésében, egy sor nagy sztárral a stábban (Bradley Cooper, Julia Roberts, Jennifer Garner, Patrick Dempsey, Ashton Kutcher, Shirley MacLaine), amit jövőre mutatnak be világszerte, remélhetőleg nálunk is.

A színésznőt rengeteg magazin, köztük az FHM magazin is a 100 legszebb nő listájára választotta, ami stimmel is, tekintve Biel sportos, de semmiképp sem vékony, nőies alakját, szép arcát és intelligens személyiségét.

Timberlake előtt 2001 és 2006 között a Mobil-béli partnerével, Chris Evans-szel járt, majd kisebb kapcsolatok után 2007 óta jár a fiatal énekessel, aki előtte szakított Cameron Diaz-zal.

Jessica Biel végre megmutatta a melleit is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.