Megmakacsolta magát a színésznő!

Jessica Biel: Sosem mennék hozzá Justin-hoz!

A színésznő végre őszinte volt: bevallotta, hogy sosem menne hozzá Justin Timberlake-hez! Jessica Biel kételkedik abban, hogy bármikor is szeretne férjet.

A gyönyörű Jessica Biel az Allure magazinban! képgaléria

2009.05.24 13:40rtlbulvar.hu

Jessica Biel és Justin Timberlake igazi álompárnak számít Hollywoodban. Keveset beszélnek a magánéletükről, a zűrök is elkerülik a kapcsolatukat, de azért a vak is látja, mennyire szeretik egymást.

Ezért is meglepő, hogy Jess a júniusi Allure magazinban azt nyilatkozta, hogy sosem lesz Justin felesége.

Nagyon szeretik egymást - Fotó: thecount.com

- Nem tervezem, hogy valaha is férjhez megyek. Rengeteg a tennivalóm a karrieremmel kapcsolatban is - olvasható az interjúban.

A 27 éves Jessica azért szerencsére szépített később, és bevallotta, hogy nagyon is komolyak a szándékai az énekessel.

Justin és Jessica két éve egy pár, és bár többször beharangozták már az eljegyzésüket és a közelgő esküvőjüket, most már szinte biztosra vehető, hogy nem lesz és nem is volt szó ilyenről.

Sebaj, még mindig ott van a terhes-nem terhes probléma, arról nyugodtan cikkezhetnek a szenzációhajhász újságírók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.