Túl dögös egy igazán jó filmszerephez?

Képek- Panaszkodik Jessica Biel! A szépsége akadályozza a karrierjében!

Jessica Biel napokban nyilatkozta az Allure magazinnak, hogy valószínűleg azért nem kap rendes filmszerepeket, mert túl jól néz ki hozzá...szerinte túl szép ahhoz, hogy előbbre jusson a karrierje.

Jessicát az Allure Magazinnak fotózták ebben a hónapban! képgaléria

2009.05.21 15:40ma.hu

A színésznő szerint Natalie Portman és Scarlett Johansson sokkal jobb szerepeket kapnak nála és ennek az az oka, hogy ők kevésbé szépek, mint ő. 

Nagyon szeretne végre a könnyű műfajokból átváltani a drámai filmekre, ám eddig még nem adatott meg neki ez a lehetőség. A rendezők szerinte azért nem gondolnak rá az ilyen filmek kapcsán, mert túlságosan szép. Az Allure magazinba készült interjú szerint: 

- "Csak egy lehetőséget szeretnék. Ha nem tetszem a meghallgatáson, nem kell engem nekem adni a munkát. De ha még csak látni sem akarnak - ez nagyon rosszul esik!"

- "Csak egy lehetőséget szeretnék. Ha a szereplőválogatáson nem felelek meg az igényeknek, akkor ne szerződtessenek le. De ha nem is kíváncsiak rám, az nagyon fáj. Ez egy komoly probléma" - nyilatkozta Biel.

Justin Timberlake kedvese különben az interjúban azt is kifejtette, hogy egyelőre nagyon sok feladat vár rá a munkájában, és nem biztos abban, hogy férjhez akar-e menni. Arról is beszélt, hogy csak ideiglenesen költözött New Yorkba, ugyanis most nagyon érdekli a színház.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.