A szőke bombázó kitett magáért!

Vérforraló képek! Scarlett Johansson csatát nyert Penélope Cruzzal szemben

Scarlett Johansson jól visszavágott Penélope Cruznak! A legutóbbi Woody Allen filmért Penélope aratta le a babérokat, de most Scarlett került fölénybe, ugyanis elvette tőle a Mango reklámarca címet!

Szexis pózok- Scarlett Johansson így vágott vissza képgaléria

2009.07.16 18:15mellesleg
A Mango Őszi/Téli kollekciója

A Mango úgy látta, hogy irányvonaluknak jobban megfelel a sokkal ifjabb és sokkal szőkébb Scarlett.

- " Nem panaszkodunk a döntés miatt, mert bár imádjuk Pennyt, de el kell ismerni, hogy az új képek Scarlettel remekül sikerültek. ...csak azt sajnáljuk, hogy a Mango nem gyárt sokkal több fürdőruhát és fehérneműt."- mondták egy interjúban.

A friss fotókon szakadt harisnyában és párducmintás kabátban feszítő hírességet állítólag azért kérték fel erre a feladatra, mert megtestesíti az igazi Mango-nőt.

Az egyik fotón a színésznő egy párducmintás kabátban, egy szürke miniruhában és egy hozzáillő magas sarkú cipőben kelleti magát egy bőrkanapén.

Egy másik fotón szintén visszaköszön ez a minta, igaz, egy feszes felsőrész formájában, amihez egyébként egy kellően szűk fekete szoknyát adtak rá a kócos hírességre.

Scarlett Johansson különben elődeivel, Penelope és Monica Cruzzal ellentétben egyelőre nem rukkol elő saját kollekcióval, és a két testvér a csere ellenére tervezőként továbbra is dolgozni fog a Mangónak.

Scarlett Johansson számára egyébként nem idegen a reklámok világa, hiszen nemrég a Moët & Chandon luxus pezsgőmárka képviselői kérték fel arra, hogy reklámozza a terméküket.

Scarlett csalja a férjét?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.