A színésznőről merész képek készültek!

Forró képek- Keira Knightley mellbimbóját csak a nadrágtartó takarja!

A Chanel újra szerződtette Keirát a Coco Mademoiselle illat reklámozására. A képek remekül sikerültek, és Keira nagyon sokat sejtető pózokban látható...

Keira Knightley erotikus képei a legújabb Chanel kampányban! képgaléria

2009.07.02 09:40mellesleg
A Chanel idei Coco Mademoiselle reklámja

Keira Knightleyt ahhoz képest, hogy alig múlt húsz éves, amikor már főszerepek tömkelegét tudhatta a háta mögött…nem is csoda, hisz a színésznő már 7 éves korában már a színpadon produkálta magát, de egy olyan családban, mint az övé, ez nem volt meglepő: édesanyja, Sharman Macdonald sikeres színésznő volt, majd drámaíróként szerzett nevet magának.

Édesapja, Will Knightley ugyancsak színész. Az angol művészcsalád gyermeke tehát már meglehetősen korán tudta, hogy mivel szeretne foglalkozni, és szakmabeli szülei hamar felismerték Keirában a tehetséget.

Ösztönözték is, de valószínűleg legszebb álmukban sem gondolták volna, hogy legkisebb lányuk még 20 éves sem lesz, amikor először jelölik Golden Globe-díjra.

Első jelentősebb szerepét egy thrillerben kapta 15 évesen, amelyben félmeztelenül kellett a kamera elé állnia. Keira nem érezte zavarban magát, s bár nem lett nagy siker A gödör című film, arra mindenképpen jó volt, hogy a szakma felfigyeljen rá. 2002 volt számára az áttörés éve, hiszen megkapta a Csavard be, mint Beckham egyik főszerepét. Az angol mozirajongók rögtön megtanulták a nevét, és bár a szaksajtó inkább kritizálta alakítását, ő bízott a sikerben. A film híre Amerikába is eljutott, és Keirát meghívták A Karib-tenger kalózai című kalandfilm első részébe - amikor meghallotta a szereposztást azonnal igent mondott. A film sikere egy csapásra valódi szexszimbólummá tette Knightley-t. 20 éves korától még tudatosabban kezdett válogatni a szerepek között, és rengeteget dolgozott: egy év alatt 6 filmet forgatott.

2007-ben aztán divat- és a szépségipar is felfigyelt rá, egyre több reklámban szerepelt, így lett a Chanel egyik arca is, és kampányukhoz most készültek el a legfrisebb képek!

A Karib-tenger kalózainak soron következő epizódja biztos sikert hozott, a Vágy és vezeklésben nyújtott alakítását pedig lelkendezve fogadta a kritika.

Keirát a innentől kezdve a kritikusok a tenyerükön hordozzák, őt tartják a legnagyobb angol tehetségnek, és a 2008-as sze

A brit színésznő korábban is dolgozott ugyanennek a parfümnek, és az új képeket az a Dominique Issermann készítette, aki a 2007-es kampány mögött állt.

Keira pozíciója azonban nem volt szilárd az utóbbi időben: felröppent a pletyka, hogy lecserélik őt a Harry Potter fiatal sztárjára, Emma Watsonra. Végül a Chanel mégis úgy döntött, hogy Keira kell nekik…

Keira Knightley vetkőzik, de unja?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.