Fellángolt köztük a szenvedély!

Képek: Hoppá - Keira Knightley pasiját Michelle Pfeiffer viszi ágyba!

Meglehetősen forró a hangulat a túl a negyvenen is csinos Michelle Pfeiffer és Keira Knightley lovagja között! De vajon mit szól ehhez a csinos színésznő?

Nézze meg Michelle Pfeiffer és Rupert Friend románcát! képgaléria

2009.02.27 10:25ma.hu

Michelle Pfeiffer viszi ágyába Keira Knightley párját, Rupert Friend-et!

Ám mielőtt azt gondolnánk, hogy a dögös színésznő mindezt tétlenül nézi, eláruljuk: Pfeiffer csupán a filmvásznon bonyolódik románcba az ifjú sztárral!

Odavannak egymásért

A hölgyemény a Chéri című filmben csavarja az ujja köré a színészt - a történet az 1920-as években játszódik a francia fővárosban.

Michelle olyan nőt alakít, aki korábban kurtizánként kereste a kenyerét. Rupert pedig egy elkényeztetett világfit.

Keira Knightley és Friend egyébként már hosszú ideje alkot egy párt, és a hírek szerint a csinos színésznő nem bánná, ha a kedvese feleségül venné.

Friend már korábban megkérte a kezét. Knightley állítólag nyilvánosan is férjemnek nevezi a színészt...

A fiatalok a Büszkeség és balítélet forgatásakor találtak egymásra, azóta is dúl köztük a szerelem.

Akik ismerik őket, állítják, teljesen odavannak egymásért, de olykor az utcán sem fogják vissza magukat és szenvedélyes csókcsatába kezdenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.