Colin Farrell is hódít majd az új filmben!

Képek! Keira Knightley szerető lesz!

Ray Winstone és Keira Knightley hamarosan szeretőket játszanak egy készülő gengszterfilmben, amit A tégla forgatókönyvírója, William Monahan fog megrendezni.

Szexis! Keira Knightley, az ezerarcú színésznő! képgaléria

2009.04.14 15:40ma.hu

Winstone és Knightley a London Boulevard című filmben olyan színészek oldalán szerepelnek majd, mint Colin Farrell és Anna Friel . A mű lesz A tégla forgatókönyvéért Oscar-díjjal kitüntetett William Monahan rendezői bemutatkozása. 

Winstone egy egykori bűnözőt játszik majd, aki a börtönből szabadulva romantikus kapcsolatba kerül egy visszavonult színésznővel, akit Knightley fog alakítani. A London Boulevard forgatása idén nyáron kezdődik a brit fővárosban.

A színésznő újra szerető szerepben lesz látható!

A filmet várhatóan 2010-ben mutatják be Nagy-Britanniában, és az ír szerző, a brit noir királyának tartott Ken Bruen azonos című regénye alapján készül, amit maga a rendező, William Monahan adaptál forgatókönyvvé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.