Közös filmjük forgatásán találtak egymásra!

Meglepő! Keira Knightley és Colin Farrell összemelegedtek!

Ahogy azt korábban írtuk, Colin Farrell kapcsolata nemrég ért véget barátnőjével, Emma Forresttel. A férfi csalódottságában egy jó barát karjaiban sírta ki magát, akivel közös filmjük forgatásán melegedett össze. A barát nem más, mint Keira Knightley!

A szexi Keirának még Colin sem tud ellenállni? képgaléria

2009.03.03 14:40mellesleg
Colin újabb csábításra készül?

A brit színésznő és a szívtipró ugyanis a tudományos-fantasztikum világába kirándulnak soron következő filmjükben.
 
Új filmjük, a London Boulevard miatt sok időt töltenek együtt, így volt alkalmuk közelről megismerni egymást.
 
- „Keira úgy gondolta, hasznos lehet a szerepeikről beszélgetni, de emellett mindent megtesz, hogy átsegítse Colint ezen a nehéz időszakon ."– tudta meg az egyik külföldi lap egy informátortól.

– " A színésznő azt mondja, a beszélgetések segítettek neki megismerni azt a férfit, akivel együtt szerepel majd következő filmjében, és nagyon örül annak, hogy ilyen jó kapcsolat alakult ki köztük” – tette hozzá.

Keira Knightley

Keira és pasija, Rupert Friend szinte alig találkoznak, nagyon elfoglaltak, így a színésznőre is ráfért a gondoskodás.
 
- „Alig várja a forgatást, mert rengeteget készült erre a szerepre. Magányos volt, mert olyan keveset lehetett Ruperttel az elmúlt hónapokban – a férfi új filmje, a Young Victoria reklámozásával volt elfoglalva” – árulta el egy bennfenntes. 

A London Boulevard forgatása a jövő hónapban kezdődik. Néhány hét múlva tehát meglátjuk, hogy Keira és Colin csak lelki társak lettek, vagy valami egész másról van itt szó.
 
A két főszerepet Colin Farrell és Keira Knightley most először játszanak együtt. Farrell egy londoni bűnözőt játszik, aki börtönből szabadulva jó útra akar térni, ezért egy színésznő mindenese lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.